Over Ons

De bedrijfscultuur van SC Network Cleaning
Glazenwasserij, ramen wassen

Waarom U voor ons Kiest.

Bij het zoeken naar een schoonmaakbedrijf zoekt u natuurlijk een langetermijnpartner. SC Network Cleaning wordt geleid door een echtpaar die al jaren in het vak zitten en met veel ambitie telkens opnieuw streeft naar perfectie, net als ons motto,
"waar perfectie een must is"!

Wij werken voor U. Dit houdt in dat wij steeds met u meedenken en onszelf uiterst flexibel opstellen aan uw noden. Ons geheim zit in onze aanpak: wij focussen permanent op klanttevredenheid en kwaliteit. Wij garanderen u een schoonmaakbedrijf dat volledig aan uw eisen zal voldoen en bieden u een aantrekkelijke prijs-kwaliteitsverhouding.

Onze meewerkende zaakvoerder staat in direct contact met zijn teamleden en klanten. Hierdoor kunnen onvoorziene taken of klachten onmiddellijk behandeld worden.

Missie. & Visie.

De missie van SC Network Cleaning is om onze vaste waarde binnen de schoonmaakindustrie te vergroten en innoverend verder te groeien. Wij trachten altijd mee te denken en pro-actief te handelen vanuit onze ervaring.


Door ons succesvolle rit tot hiertoe breiden wij onze activiteiten uit over heel Vlaanderen. Daarnaast streven wij altijd naar een aangename en langdurige klantenrelatie.

Door een betaalbare prijs te hanteren voor onze schoonmaakdiensten, willen wij meerdere klanten overtuigen dat beroep doen op een professioneel schoonmaakbedrijf niet duur hoeft te zijn.